Betrouwbare Stappen Om Instagram Aan Een Facebook Pagina Te Koppelen

Heb je betrouwbare stappen nodig om Instagram aan je Facebook pagina te kunnen koppelen? Welnu, dan wordt u zeker binnen de kortste keren begeleid met de bovenste treden. En als je ook andere gerelateerde zorgen hebt, kun je altijd het Instagram klantenservice bellen. Dan zal het team van toegewijde experts u dienovereenkomstig helpen.

De volgende stappen zijn om je Instagram account te koppelen aan een Facebook pagina met behulp van een iOS of Android apparaat:

 Allereerst moet u het pictogram ‘Profiel’ selecteren in de onderste menubalk.

 En dan moet je op het pictogram ‘Menu’ tikken dat zich in de rechterbovenhoek van je profiel bevindt.

 Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen’ selecteren.

 En nu moet je de knop ‘Account’ kiezen.

 Hierna moet u de knop ‘Gekoppelde accounts’ selecteren.

 Tik vervolgens op Facebook en voer ook uw inloggegevens in.

 Je moet nu ook de knop ‘Verbinden’ selecteren.

 Om je Instagram berichten en verhalen nu automatisch op Facebook te delen, moet je de optie ‘Begin met delen op Facebook’ selecteren. Als u dit echter uitgeschakeld wilt laten en later wilt inschakelen, hoeft u alleen maar de knop ‘Niet nu’ te kiezen.

 Eindelijk, op het Facebook tabblad, wordt uw Instagram account standaard gekoppeld aan uw Facebook profiel. Als je wilt, kun je dit wijzigen zodat de berichten worden verzonden naar een Facebook pagina die je beheert.

Om een ​​pagina te kunnen selecteren, kiest u in de kolom ‘Delen met’ voor ‘Facebook profiel’. En dan verschijnt een lijst met Facebook pagina’s die u beheert op het volgende tabblad. je moet nu op een pagina tikken om deze te selecteren, zodat je je Instagram berichten ermee kunt delen.

U zou nu klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en toegang moeten hebben tot dezelfde. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook Klanteenservice Nederland. De technici zullen u dan meteen de nodige oplossingen aanreiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *